– En fornøyd ansatt, er en effektiv ansatt

CRO-EKSPERTER: Kun Deniz Gün, som var ute på jobb hos en oppdragsgiver, var fratatt muligheten til å være med på bildet av de ansatte i Right Brain. Fra venstre: Farida Alin, Marianne Moe og Rebecca Andersson. I front, sjefen sjøl, Joachim Furuseth. Foto: Bjørn Skomakerstuen/Techforum.no

Right Brain gjør som flere av de store. De bruker litt ekstra penger på ansattgoder og tilrettelegger arbeidsplassen slik at det gir en følelse av «home away from home».

Denne artikkelen er skrevet for Right Brain.

Konverteringsoptimaliserings-selskapet Right Brain, som hjelper nettsteder med optimalisering av brukeropplevelsen for å skape større verdi, så dagens lys i 2016.

Tre er blitt til fem

Da var de tre gründere som alle forlot samme arbeidsgiver for å skape noe eget.

Etter to år som «nomader» med oppstart i en sofa på Sørenga, en tur innom Barcode, Tollbugata og Lillestrøm, er de i dag tilbake i Oslo – der de selv mener de hører hjemme. Og tre ansatte er i dag blitt fem.

  • Joachim Furuseth, daglig leder
  • Rebecca Andersson, konverteringsspesialist
  • Deniz Gün, konverteringsspesialist
  • Marianne Moe, konverteringsspesialist
  • Farida Alin, prosjektleder

– Da vi tre som startet det for første gang tråkket over dørterskelen i Torggata følte vi alle det samme. Her skal vi sitte, sier Joachim Furuseth, da han viser frem de nye lokalene som er blitt riktig så fjonge etter at en interiørarkitekt og masse penger er blitt brukt for å skape et fint og godt arbeidsmiljø.

– Det er verdt hver krone, sier Furuseth fornøyd.

Spenstig, norsk plakatkunst fra Dølt skal på plass på veggene hos Right Brain. Foto: Bjørn Skomakerstuen/Techforum.no

«Home away from home»

Han legger til at det første han sa til interiørarkitekten var at han ønsket at dette skulle bli «home away from home». I det konseptet ligger det blant annet inne en egen popcornmaskin på kontoret.

Så da har du fått en indikasjon på hvordan Furuseth muligens kan ha det hjemme hos seg selv.

Han er klokkerklar på at de ansatte skal ha det bra på jobb. Så selv om Right Brain ikke er større enn det de er, så har de ansatte en rekke goder som ikke er alle arbeidstakere forunt å få smaken av.

Små – med store goder

Som arbeidsgiver tar Right Brain regningen for renhold hjemme hos de ansatte, tilbyr sine CRO-krigere treningsabonnement, dekker forsikringer og slår til med en utvidet feriepengeordning.

– En fornøyd ansatt, er en effektiv ansatt, fastslår Furuseth.

Hva er CRO?

  • Konverteringsoptimalisering (Conversion Rate Optimization) er en arbeidsmåte eller metode der man benytter seg av analyse og tilbakemeldinger fra brukerne for å forbedre et nettsteds prestasjoner.
  • Ved å optimalisere kundeopplevelsen på nettstedet ditt vil du i bytte få mer ut av dine besøkere. Med andre ord; rett og slett en større gevinst.