Norsk-svenske Revidy bygger sitt martech-selskap over hele Europa

Base i Sverige, styres fra Oslo og utvikles og røktes fra flere steder i Europa. Revidy, som bringer video inn på Dynamic Retargeting-banen, er et mangefasettert tablå av tech-hoder.

Denne artikkelen er skrevet for Revidy.

Dynamic Video Retargeting-konseptet Revidy, som ble lansert i november i fjor, styres fra Oslo av tech-hodet Anders Willstedt.

Helt nytt er selskapet likevel ikke; selskapet inngår i Real Audience AB som gjennom flere år har investert millioner av kroner i utviklingen av sin egen Customer Data Platform (CDP).

Over hele Europa

For mange innen markedsføringsbransjen er Anders Willstedt kanskje mest kjent for sin tidligere rolle som daglig leder i Interesseorganisasjonen for interaktiv markedsføring (INMA).

Nå er det Dynamisk Retargeting ved bruk av egenproduserte videoer som gjelder for Willstedt og hans ansatte som er spredt over hele Europa.

Revidy-sjefen Anders Willstedt rekrutterer folk over hele Europa til sin remarketing-tjeneste.

Svenske Willstedt, som har bodd i Norge siden 2006, har latt Revidy få bostedsadresse i Sverige. Det er ikke et tilfeldig valg.

– Grunnen til det er at det åpner seg uendelig mange flere muligheter til å tiltrekke seg den kompetansen som trengs. Takket være blant annet Spotify og Skype er Sverige sett på som et slags IT-Mekka, sier Willstedt sittende bak pulten sin på kontoret på Skøyen i Oslo.

De andre ansatte sitter i Sverige, Kroatia, Polen, Nederland og Ukraina.

– Fysisk treffes vi fire ganger i året. Ellers har vi videomøter hver eneste morgen, sier Willstedt.

Egenutviklet teknologi

19 millioner brukte kroner, og fire og et halv år med bygging av teknologi, ble konseptet lansert på tampen i fjor. Per dags dato er det nå kun Revidy og et annet selskap i USA som driver med dette.

– Med egenutviklet teknologi, templates, dyktige medarbeidere spredt utover hele Europa og Adobe After Effects kan vi raskt skape helt unike videosnutter som fungerer på samme måte som stillbilder i Dynamic Retargeting-sammenheng, sier Willstedt, som foreløpig er operativ med Revidy i det norske og svenske markedet.

Men planene om ytterligere ekspansjon er så absolutt til stede.

Artikkelen fortsetter under illustrasjonen.

Videobasert remarketing passer for de fleste industrier og bransjer. Foreløpig brukes tjenesten mest av netthandlere, men også andre typer selskaper står på kundelisten.

Rakettfart og ROI-økning

Han sier det har tatt av og går i rakettfart siden lanseringen.

– Med video vs stillbilder ser man en ROI-øking på 49 prosent. Jeg er ikke et øyeblikk i tvil om at dette er fremtiden innen digital markedsføring. Se bare på hvordan video de siste årene har tatt plass i mediesammenheng og sosiale medier, sier Willstedt, som for sin egen del omtaler 2019 som det store skalerings-året.

Se video som beskriver tjenesten mer i detalj:

Avatar
Om Revidy 2 artikler
Revidy er et av svært få teknologiselskap i verden som kan levere dynamisk video retargeting. Løsningen kan brukes for eksempel av netthandlere, men også annonsører som selger kjøkkenløsninger, ferdighus, biler og andre kapitalvarer der kundene ofte er innom nettsidene flere ganger før de gjør et kjøp.